lørdag den 9. juli 2011

Så snart jeg får fingrene i en limstift...

I skal nok snart få at se min seneste idé. :) Det bliver endda en lille bitte SUPERNEM DIY.

I kan få et lille bitte sneak peak. ;)


Jeg skal bare liiiiiiiige finde en limstift i det her hus, som aldrig har det man har brug for... :( Jeg har nemlig glemt min egen limstift fra mor af. ÆV! Så må kreativiteten lide desværre.

fredag den 8. juli 2011

En af de bedste gaver jeg nogensinde har fået!

Jeg vil supergerne dele min glæde med jer over den her superflotte gave jeg har fået af mine veninder Marta og Olivia. Det er en julegave som jeg så fik i Juli... Det er en længere historie. :) Nu får i nogle billeder:


En firkantet kurv, som indeholdt en superfin kop, som jeg er rigtig glad for. :D To bloklys i forskellige farver, to turkise marmoræg, og en rigtig flok kinabog. :D Jeg ELSKER den gave. :D Jeg kan lige forestille mig selv sidde med lysene tændt, dampende varm lækker te i mit flotte krus, imens jeg sidder og skriver i kinabogen. :D

Mit flotte skab!

Sesesesesesesesesesesesesesesesesese! :D Efter et par uger, med hårdt slid og maleri er min far blevet færdig med mit skab. :)

Skabet fandt jeg i en lade hos min moster og onkel som bliver brugt til at opbevare en masse gamle møbler og andre sjove ting og sager. Jeg blev helt vild med det, og spurgte om jeg måtte få det, og det måtte jeg gerne! Men skabet var meget slidt, og beskidt (Haha, det rimer! :D)

Her er før og efter billeder! :)

Før:


Efter:
Er det ikke FLOT ?! :D Jeg selv er VILD med det. :D Overvejer lidt at smutte ned i Bauhaus og købe sådan noget fancy lys, så tingene inde i skabet bliver oplyst. Det ville være pænt sejt. :)
Skabet skal indeholde alle de ting der betyder allermest for mig. Der ligger indtil videre, en gammel sangbog, min mor altid sang sange fra, til mig da jeg var lille og skulle sove. En lille salmebog, special-lavet og købt til mig af min mor og papmor. En lille fisk, der kan trækkes op, så hvis man putter den i vand, kan den svømme og sprøjte med vand. Et hjemmelavet puslespil med alfabetet og min mors navn, som min morfar har lavet til min mor. En lille bi-figur som jeg engang fik af min fætter og kusine. To meget store muslingeskaller som jeg har fået af min faster. To turkise marmoræg som jeg har fået af mine to veninder Marta Og Olivia, og en bamse jeg har fået for meget lang tid siden, som jeg desværre ikke kan huske hvem har givet mig. :)

Det kan være I en dag, får at se indholdet af mit skab.

Men indtil da... Vi ses!

ENDELIG.

Ja for fanden da! Nu får i endelig de billeder jeg havde lovet jer! Jeg har endelig taget mig sammen og lagt dem ind på computeren! (Til tider kan jeg være VIRKELIG doven) Og nu får I da også at se, hvad det er jeg har gået og lavet. :)

Jeg har lavet mig en lille fugl, som jeg så opfindsomt har valgt at kalde Pip. :D

Selve kroppen på fuglen, er lavet ud af garn og er en såkaldt 'Pompom'. Næb, fødder og vinger er lavet ud af Fimoler. Og øjnene er købt i Panduro og limet på.
Man kan desværre få steder se limen, men noget af det kan klippes af. Jeg arbejder stadig på at finde noget lim, der er gennemsigtig, men som holder, da jeg også bruger limpistol til at lave mine øreringe og spænder.

Jeg planlægger at lave flere fugle, i forskellige farver, og de næste får højst sandsynligt også noget mønster på vingerne. :)

Udover det, er jeg også begyndt at knytte armbånd! Disse kaldes venskabsarmbånd, og det fungerer de da også fint til. Jeg ser bare ikke helt sådan på dem. Jeg kan bare rigtig godt lide sådan nogle armbånd, i en masse flotte farver. :) De første 3 armbånd jeg lavede, var der masser af fejl i, desværre men så lærte jeg meget hurtigt hvordan man rigtigt skulle gøre og nu kan jeg lave temmelig fejlfri armbånd. ;D Nu har jeg så det nye problem, at jeg er ved at løbe tør for tråd. :( Men den tråd jeg bruger er Broderi-tråd (Hvilket også er bedst til formålet). Hver farve koster vist 10, 50 kr nede i Panduro og der er 8 meter farve i hver lille pakke. Farverne købes seperat.

Nå ikke mere sniksnak, nu får I billeder!
Masser af masser af farver. :D Jeg kan rigtig godt selv lide armbåndene. :) Det regnbuefarvede har min papmor fået, og hun bruger det som et bogmærke, hvilket jo også er en udmærket idé. :) Man kan også lave armbåndene 'sidelæns' og det har jeg også prøvet, men jeg kan bedst lide dem hvor de går ned i en 'pil', det er også derfor jeg har lavet flest af dem. :) Jeg kan også rigtig godt lide regnbuearmbåndet/bogmærket, ikke kun pågrund af de flotte farver, men også pågrund af at det er bredt. Går og tumler lidt med idéen om at lave et dobbelt så bredt armbånd til mig selv, fordi jeg er helt vild med idéen. :)

Men hvad synes I ? :D