onsdag den 28. september 2011

NU SKAL I BARE SE, HVAD JEG HAR LAVET PÅ DET SIDSTE!

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, hvor har jeg bare glædet mig til at vise jer det her! Jeg har flere idéer med lige netop det her materiale, som er Hama-miniperler, så dem kommer i til at se mere til. Jeg har bare kun 4 farver indtil videre... Så jeg skal også lige have fat i nogle flere af dem! Udover det, er jeg igang med at sortere nogle andre perler. Som vel egentlig er normale Hama-perler. Jeg har sådan en bøtte, hvorpå der står "20.000 styks."... Jep. Dem er jeg igang med at sortere. Har været igang i tre dage, med pauser selvfølgelig, og er næsten færdig! Jeg har haft bøtten siden jeg var 5 år gammel, og fandt den for nylig på loftet. Jeg har bare ikke nogle perleplader til, så dem skal jeg også lige få skaffet... Nå, men nu skal I få at se hvad jeg har lavet!

Det allerførste jeg vil vise jer, er mine nydekorerede høretelefoner! Idéen har jeg snuppet herfra: og jeg er superglad for resultatet! Ledningen er til tider lidt svær at putte ned i min såkaldte 'overlevelsestaske'. (Den skal i snart få at se!) Men, lige om snart skal jeg ud og købe en ny taske, som er større. Den gamle er ved at være godt slidt, på trods af at jeg kun har haft den i 1 1/2 år.Jeg er utroligt glad for den her idé. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er bare rart at have sådan nogle farverige høretelefoner. :D

Ok, og nu vil I så blive bombarderet med billeder! For her er alle de ting som jeg har lavet på det sidste som jeg selv har fundet på! (Selvom det egentlig var meget let at finde på)

Som I kan se, kom jeg til at smelte lidt af skæg-halskæden lidt for meget... Overvejer kraftigt at lave en ny, men ved ikke helt om jeg har tænkt mig at gøre det. Idéen til skæg-halskæden og øreringene fandt jeg i øvrigt her:

Nå, hvad siger I så ? :D Jeg kan personligt bedst lide hjertehårspænderne. Og lad mig ikke starte med øreringene. For jeg kan ikke bestemme mig. :D

Jeg vil forsøge snart at vende tilbage igen!

5 kommentarer:

 1. Super fine ting, du har fået lavet dig.

  SvarSlet
 2. Tusind tak Ditte. :) Det er meningen at et link til din blog skal stå et sted i indlægget, men den vil ikke sætte det ind desværre. Jeg har prøvet masser af gange.

  SvarSlet
 3. Super fin blog du har dig her!

  Er nu fast læser, har du lyst til at følges?

  Knus Emilie :-)

  www.emilierygaard.blogspot.com

  SvarSlet