fredag den 8. juli 2011

ENDELIG.

Ja for fanden da! Nu får i endelig de billeder jeg havde lovet jer! Jeg har endelig taget mig sammen og lagt dem ind på computeren! (Til tider kan jeg være VIRKELIG doven) Og nu får I da også at se, hvad det er jeg har gået og lavet. :)

Jeg har lavet mig en lille fugl, som jeg så opfindsomt har valgt at kalde Pip. :D

Selve kroppen på fuglen, er lavet ud af garn og er en såkaldt 'Pompom'. Næb, fødder og vinger er lavet ud af Fimoler. Og øjnene er købt i Panduro og limet på.
Man kan desværre få steder se limen, men noget af det kan klippes af. Jeg arbejder stadig på at finde noget lim, der er gennemsigtig, men som holder, da jeg også bruger limpistol til at lave mine øreringe og spænder.

Jeg planlægger at lave flere fugle, i forskellige farver, og de næste får højst sandsynligt også noget mønster på vingerne. :)

Udover det, er jeg også begyndt at knytte armbånd! Disse kaldes venskabsarmbånd, og det fungerer de da også fint til. Jeg ser bare ikke helt sådan på dem. Jeg kan bare rigtig godt lide sådan nogle armbånd, i en masse flotte farver. :) De første 3 armbånd jeg lavede, var der masser af fejl i, desværre men så lærte jeg meget hurtigt hvordan man rigtigt skulle gøre og nu kan jeg lave temmelig fejlfri armbånd. ;D Nu har jeg så det nye problem, at jeg er ved at løbe tør for tråd. :( Men den tråd jeg bruger er Broderi-tråd (Hvilket også er bedst til formålet). Hver farve koster vist 10, 50 kr nede i Panduro og der er 8 meter farve i hver lille pakke. Farverne købes seperat.

Nå ikke mere sniksnak, nu får I billeder!
Masser af masser af farver. :D Jeg kan rigtig godt selv lide armbåndene. :) Det regnbuefarvede har min papmor fået, og hun bruger det som et bogmærke, hvilket jo også er en udmærket idé. :) Man kan også lave armbåndene 'sidelæns' og det har jeg også prøvet, men jeg kan bedst lide dem hvor de går ned i en 'pil', det er også derfor jeg har lavet flest af dem. :) Jeg kan også rigtig godt lide regnbuearmbåndet/bogmærket, ikke kun pågrund af de flotte farver, men også pågrund af at det er bredt. Går og tumler lidt med idéen om at lave et dobbelt så bredt armbånd til mig selv, fordi jeg er helt vild med idéen. :)

Men hvad synes I ? :D

8 kommentarer:

 1. nuttet fugl:D hils Pip fra migXD og rigtigt flot knyttet;D

  SvarSlet
 2. Hehe det skal jeg nok. ;) Pip skal eventuelt have briller... :D Tusind tak for din kommentar!

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne! Kan de mon laves på bestilling? Og ville prisen i så fald være? Btw, skøn blog :-))

  SvarSlet
 4. Tusind tak for din kommentar Signe :D Sådan nogen som den, varmer om hjertet på sorte dage. :) Begge produkterne kan laves på bestilling, men jeg er lidt i tvivl om, du mener fuglen eller armbåndene ?
  Pris har jeg slet ikke tænkt på, men det vil ikke blive alt for dyrt, og jeg er villig til at diskutere en pris med dig. :)

  SvarSlet
 5. Jeg mener de skønne armbånd :-) Og hvad tænker du sådan ca. I pris?

  SvarSlet
 6. Hej Signe. :) Jeg er rigtig glad for at du synes om mine armbånd! Jeg tænkte at du kunne skrive en mail til mig, så vi kunne aftale pris og transport/fragt måde der istedet. ;)
  Du kan skrive en mail til mig på: Rikkeleo@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Hvornår blev du en kreanista! :D (så di lige det? Kreativ og nista XD kreanista! wuhuuu). Jeg æææææælsker Pip! Savner ham helt :O Giver du ham ikke lige et kys på næbet fra mig? ;D

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Haha, det er da et genialt ord! Du er så opfindsom Caroline. :D
  Hæ, jeg skal nok give ham et kys fra dig. Mon ikke en fugl finder vej til dig på et tidspuntk, i betragtning af at jeg har tilbudt dig at lave en til dig... :D

  SvarSlet