lørdag den 2. juli 2011

Floder af kreativitet. Eller noget.

Hold da op, hold da op, hold da op! Nu har jeg fået sommerferie, og jeg bruger hver dag på at se film, og høre musik og drikke te IMENS jeg laver noget kreativt. Jeg har indtil videre lavet en lille fugl, en masse armbånd og har også nogle idéer til nogle billeder min papmor har bedt mig om at lave til hende. :D I skal nok få det hele at se meget snart, og hvis folk er interesserede kan jeg dele en DIY med jer. (Do-It-Yourself) :) Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer, hvad det er jeg bruger min tid på ! :D Og jeg lover at i snart skal få det at se.

- Jeg er i øjeblikket også ved at lave nogle 'pakker' til nogle af mine venner, for at vise dem at jeg holder af dem. :) Så jeg er blevet til en travl lille teenager! Men det skal nok gå alt sammen, for jeg har jo sommerferie og skal næsten ikke noget. Og desuden er det hyggeligt. :D Det er bare lige det der med om man har materialerne... ;)

Men som sagt, det skal nok gå alt sammen. :) Men klokken er mange, og jeg er virkelig træt og vil rigtig gerne i seng. Håber jeg kan falde i søvn... Der er nogen der holder fest, der hvor jeg bor med høj karaoke eller også er det en eller anden de har hyret til at synge. Der bliver i hvert fald sunget alt fra 80'erne, 90'erne og fra dansktoppen. :( Og det er altså bare højt. Og jeg kan ikke rigtigt lokalisere hvor det er at festen bliver holdt. Jeg kan bare høre at det er tæt på. Æv. Ej nu skal jeg virkelig i seng, jeg er træt!

Jeg vil forsøge at tage nogle billeder, af de ting jeg har lavet indtil videre, imorgen og så lægge dem herind på bloggen så I kan se hvad det er jeg går og laver. :)

Men nu smutter jeg i seng! Godnat <3