fredag den 8. juli 2011

Mit flotte skab!

Sesesesesesesesesesesesesesesesesese! :D Efter et par uger, med hårdt slid og maleri er min far blevet færdig med mit skab. :)

Skabet fandt jeg i en lade hos min moster og onkel som bliver brugt til at opbevare en masse gamle møbler og andre sjove ting og sager. Jeg blev helt vild med det, og spurgte om jeg måtte få det, og det måtte jeg gerne! Men skabet var meget slidt, og beskidt (Haha, det rimer! :D)

Her er før og efter billeder! :)

Før:


Efter:
Er det ikke FLOT ?! :D Jeg selv er VILD med det. :D Overvejer lidt at smutte ned i Bauhaus og købe sådan noget fancy lys, så tingene inde i skabet bliver oplyst. Det ville være pænt sejt. :)
Skabet skal indeholde alle de ting der betyder allermest for mig. Der ligger indtil videre, en gammel sangbog, min mor altid sang sange fra, til mig da jeg var lille og skulle sove. En lille salmebog, special-lavet og købt til mig af min mor og papmor. En lille fisk, der kan trækkes op, så hvis man putter den i vand, kan den svømme og sprøjte med vand. Et hjemmelavet puslespil med alfabetet og min mors navn, som min morfar har lavet til min mor. En lille bi-figur som jeg engang fik af min fætter og kusine. To meget store muslingeskaller som jeg har fået af min faster. To turkise marmoræg som jeg har fået af mine to veninder Marta Og Olivia, og en bamse jeg har fået for meget lang tid siden, som jeg desværre ikke kan huske hvem har givet mig. :)

Det kan være I en dag, får at se indholdet af mit skab.

Men indtil da... Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Oh my, oh my, oh my! Gid det var mit :(

    SvarSlet
  2. Ja ikke ?! JEG ELSKER DET. :D Blev super begejstret da jeg så det, nede hos min moster :D

    SvarSlet