fredag den 29. april 2011

Min skattekiste!

Jeg har en skattekiste derhjemme som er meget speciel for mig. Den betyder enormt meget, fordi min morfar har lavet den og den synes jeg selvfølgelig at I skal have lov til at se. Da jeg er utroligt (Meget mere end du tror) stor fan af Harry Potter, er det en Harry Potter-skattekiste hvori jeg kan ligge min bøger, film, Cd'er og plakater. Kisten er ret stor, men det gør ikke noget da den simpelthen er så flot.
For en slik og en domino.

Flere øreringe!
Med eller uden krymmel.

Jeg har lavet et par flødebolle øreringe! Og det tog RIGTIG lang tid at lave. For jeg havde ikke noget brunt FIMOler så det skulle jeg først til at blande, og det tog evigheder før jeg fik den rigtige brune farve, den som jeg gerne ville have. Så formede jeg de to flødeboller og gik så igang med at rulle en hvid klat FIMOler og skar den ud i bitte små stykker, rullede de bitte små stykker igen og satte dem på flødebollen med en tandstik meget forsigtigt. Det tog hundrede år, men jeg elsker resultatet! Og jeg får nogle meget hyggelige kommentarer når jeg har dem på.
En lille lækkerbisken.

Jeg har lavet denne ring, som skal forestille en såkaldt Cupcakeh. (Med ekstra h præcis som jeg kan lide det. ;) ) Den er mit første forsøg men jeg synes det gik ok. Jeg har ikke lavet metal-delen af ringen det indrømmer jeg blankt men selve Cupcakehen' har jeg selv lavet fra bund af og så sat på ringen.


Ssssssssslanger og ssssssssenge.

Jeg har også lavet mig et par slangeøreringe. Og lidt skørt er det vel, at jeg også har lavet to små senge-vedhæng. Sengene var oprindeligt øreringe men jeg fandt desværre ud af at de var alt for tunge at have hængende fra ørerne så det må blive til noget andet. :) men her har I nogle billeder!

Sommer, sol og IS.

Jeg har lavet nogle is øreringe jeg gerne vil vise jer. Indtil videre har jeg kun lavet to par is-øreringe men jeg har flere planlagt såsom Københavnerstangen, og Twister isen. Måske enddag Oline-isen. :) Jeg ved godt de ser lidt sjuskede ud, men jeg er kun lige startet og jeg er egentlig meget tilfreds med dem alligevel. Rent faktisk er jeg rigtig glad for dem. :D Her får i nogle billeder af mine Champagnebrus-øreringe og mine Vaffelis-øreringe.

Og det var så mine is-øreringe. :)

Knapper, Knapper KNAPPER.

Jeg har lavet knapperne af fimoler, og herefter prikket hul i knapperne med en tandstik. På hårspændet har jeg siddet og syet tråd på hver knap og herefter limet knapperne fast til spændet. :)


Det var mine første knappe øreringe. Jeg har lavet endnu et par, hvor der også er tråd i, så dem får i også lige nogle billeder af. :)


Her er dem med tråd i. :) Der er kun ét billede, fordi jeg til tider er en lidt fjollet 'model' som laver nogle meget meget ucharmerende ansigter, som jeg ikke rigtigt synes nogen behøver at se. :D

Jeg har også lavet et hårspænde med knapper på, som jeg er rigtig glad for, fordi det er så farverigt og det får I selvfølgelig også lige et billede af. :)


Jeg har ingen forklaring på hvorfor vi kun tog ét billede af hårspændet... :o (vi = Min bedsteveninde og jeg.) Men ellers tager jeg lidt flere billeder af det senere og ligger dem ud, så I kan se det lidt bedre. På dette billede har i også mulighed for at se mine skæve ører. :)

Jeg har rent faktisk også lavet et par knappe badges, men de sidder på min fjällräv som dem har vi glemt at tage billeder af. Dem må I se en anden gang. :)

onsdag den 27. april 2011

Hej!

Jeg har valgt at starte denne her blog op, fordi at jeg er begyndt at lave en masse sager ud af bl.a. FIMOler og andre sjove ting. Derfor har jeg valgt at lave denne blog så jeg kan vise andre hvad jeg laver.