lørdag den 14. maj 2011

Hvad man også kan bruge et tastatur til!

Min far har i lang tid haft et gammelt lidt (meget) ulækkert tastatur stående inde i kontoret, som han overhovedet ikke bruger fordi det sidder til vores gamle også ulækre computer som vi heller ikke bruger. Jeg spurgte ham så for nogle uger siden om jeg ikke godt måtte få det, og han sagde ja. Så jeg skilte tastaturet ad, og satte mig til at vaske alle tasterne med en tandbørste (Jeg aldrig har brugt. Den er formet som et kvindeben, så jeg har meget simpelt nægtet at proppe den i munden.) OG DET TOG LANG TID. Og så tvang jeg en veninde til at hjælpe mig med at vippe sådan nogle ting ud, fra under tasten som var med til at holde tasten fast på tastaturet. Hvis det ellers giver mening. Jeg er slet ikke så teknisk. (Som eksempel kom jeg idag til at downloade en trojansk hest til min fars computer. Han har heldigvis et super heftigt virus program der straks sprang ind og reddede min sørgelige røv. Hurra for antivirus programmer!) Og jeg har så fundet på at lave hårspænder ud af disse taster! Her får i nogle billeder.
Dette er et spænde jeg har lavet til en pige fra min klasse, fordi hun så et spænde jeg havde lavet, også med taster fra et tastatur. Hun bedte så om et spænde med hendes efternavn og det har jeg nu endelig lavet! :D (Jeg håber du kan lide det :) )

Her er et andet eksempel. Også med navn. :)

Et spænde der spontant blev lavet til min veninde. :) Ved ikke rigtigt om hun allerede ved jeg har lavet det. Hun var der nemlig da jeg lavede det. :D Men det ligger klart til dig!

Udover det undskylder jeg for det måske lidt mystiske lys på billederne. Men de er taget om aftenen, på et stykke køkkenrulle (Fordi jeg i øjeblikket er 'all about improvisation' eller noget i den stil. Jeg er træt, så jeg vil ikke beskyldes hvis det udtales eller staves på en anden måde!) og liggende på vores køkkenbord. Så prof er jeg heller ikke til det der med fantastiske produktbilleder. Jeg håber, tror og stoler bare på at talentet for det, kommer hen af vejen. :D

Anyway, håber I kan lide det. :)

4 kommentarer: